We've been busy!


New website coming soon.



✕ Close
June 2017
+ Categories


For the first time in its history, the Fondation Beyeler has implemented an expansive multimedia mediation room for their 2015 Paul Gauguin exhibition. On behalf of and in close collaboration with iart, berger + stadel + walsh conceived and designed the visual concept for the room through a series of unordinary biographic walls where the lines between print and digital are blurred. An emblematic visual concept was created via thoroughly crafted typography, colourful forms and reproductions of historical documents. Precise colors were chosen in order to narrate the travels, personal life, artistic career and quoted views of the artist. An animated world map acts as a dividing frontispiece to the multimedia mediation room. Boiling down all of the multimedia room’s concepts and elements to their bare essentials, a more subdued and quiet typographic design was created for the museum’s exhibition areas.